Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 læst

2018 er et rigtig godt år med mange fridage omkring helligdagene. Her er nogle hurtige tip til, hvordan du får mest muligt ud af helligdagene og de lange weekender, og hvor du kan tage hen og nyde fridagene!

 

Udnyt feriedagene til foråret!

 

Påsken ligger godt i år, hvis du tager 3 fridage, kan du få en ferie på 10 dage! Påsken ligger i slutningen af marts, og der er der for eksempel blevet varmt, omkring 25 grader, i Marokko, Egypten og på De Kanariske Øer. Find en ny side af Gran Canaria i vores guide!

 

I maj er der også masser af fridage. Hvis du tager en fridag dagen før 1. maj, får du fire dage til at tage væk på en miniferie. Så kan du møde foråret i Paris eller se tulipanblomstringen i Holland. Flyv til Amsterdam, og tag en cykeltur, der bringer dig ud blandt de farverige marker.

 

Udnyt feriedagene til foråret!

 

i dage senere er det Kristi himmelfartsdag, så får du også en lang weekend på fire dage, hvis du tager en fridag. I midten af maj, er det blevet rigtig godt på Mallorca, 25 grader til at nyde stranden eller den trendy by Palma, som også er blevet en rigtig gastronomisk by.

 

Udnyt feriedagene til foråret!

 

Hvis du har fri grundlovsdag og også tager fri om mandagen, får du fire dage fri til at gøre noget hyggeligt. Nu er det ægte højsommer på Costa del Sol i Spanien. Benyt lejligheden til at tyvstarte din solbrune farve i Malaga. Du kan læse vores guide her, eller du kan prøve det turkisblå hav omkring Malta. Her er der er masser af vandsport, og du finder måske en ny favorit blandt vores tip til vandsport?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices