Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Gør din flyrejse så behagelig som muligt med disse 5 rejsetip!

 

Gør din flyrejse så behagelig som muligt

 

Få den bedste plads!

Stræk benene ud på økonomiklasse med mere benplads uden ekstra omkostninger! Webstedet seatguru.com viser dig et opdateret sædelayout for hver flyrejse. Du kan undgå at booke en dårlig plads ved at læse kommentarerne til sæderne. For eksempel pladser, hvor ryglænet ikke kan lænes tilbage, manglende vinduer, mindre benplads og så videre. Du kan til gengæld score de bedste økonomisæder med den største benplads. Tjek det ud!

 

Tænk praktisk!

Få dig en lur under en lang flyrejse. Det er ikke så let, er det? Men der er nogle ting, der kan hjælpe med processen. Det er okay at klæde sig behageligt på til lange flyrejser – tænk på dine egne behov! Brug den gamle, trofaste sovemaske og ørepropper. Vælg det rigtige sæde – se ovenfor. Tænk over, hvad du spiser og drikker – undgå koffein og sukker!

 

Gør din flyrejse så behagelig som muligt

 

Gør det selv

Opret din egen underholdningsskærm til flyrejsen. Nogle gange tilbyder fly ikke underholdning om bord, og det kan være besværligt at læse en bog. Hvis du bøjer nakken nedad for at se tv på din tablet, er det heller ikke godt for dig. Men en genial person fik den fantastiske idé at hænge en lynlåsplastpose op i den krog, der holder dit bakkebord. Så kan du lægge din mobile enhed i posen, og nemt se skærmen. Bare sørg for at downloade nogle film og serier, før du tager hjemmefra!

 

Pak let, pak smart!

Et godt tip til at spare plads i din håndbagage er at rulle dit tøj sammen. Hvor ofte forsøger vi ikke at pakke let til en weekendtur og ender med at have alt for meget tøj og for lidt plads. Hvilket tøj har du virkelig brug for? Prøv at rulle det sammen, det sparer ikke bare plads, men tøjet krøller og folder heller ikke så meget.

 

Gør din flyrejse så behagelig som muligt

 

Tænk smart!

Spild ikke penge på en ny vandflaske. Alle ved, og glemmer så igen, at man er nødt til at smide flasker med væske ud, inden man går gennem lufthavnens sikkerhedskontrol. Det betyder dog ikke, at du ikke kan tage en tom flaske med, som du kan fylde med vand, når du er igennem sikkerhedskontrollen. Så kan du slippe for at betale de opskruede priser, de normalt tager i lufthavnene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices