Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Ewa Winberg har boet i Barcelona i 12 år, og hun er yogalærer, guide og sundhedscoach. Her deler sine bedste tip om Barcelonas yogascene, de skjulte perler, og hvad der er bedst ved den spanske by i lavsæsonen.

 

Barcelona

 

Yogascenen er stor i Barcelona. Hvis du vil dyrke yoga udendørs, har Ewa hold i Park de la Ciutadella nede ved havnen, i Parc del Guinardo ovenfor Gracia og på stranden. Du kan også booke en privat yogatime på Ewas tagterrasse med en sund morgenmad bagefter. https://www.facebook.com/YogaInNature/

 

Barcelona

 

Ewas foretrukne tapasrestaurant er Delicias, der ligger i Carmel-området. Og det er hun ikke ene om. Den autentiske restaurant, som er langt fra at være stylet eller smart, er også udnævnt til at have den bedste patatas bravas i Barcelona af avisen El Periodico. Menuen er klassisk med tapasfavoritter som blæksprutte på forskellige måder, blodpølse og kroketter.

Calle Muhlberg, 1

 

En anden favorit er den peruvianske restaurant Santa Ceviche med variationer over den klassiske fiskeret fra Peru. Hvis fisk, skaldyr og masser af lime er noget for dig, skal du tage til den lille åbning i muren nær Plaça d’Espanya.

Carrer d’Hostafrancs de Sió, 11

 

Er du mere til en rodet pintxos-bar a la Baskerlandet, er Taktika Berri i Eixample-området noget for dig.

Carrer de València, 169

 

Barcelona

 

Til drinks lidt senere på aftenen er baren Chatelet Ewas favorit i Gracia. Overfyldt, fransk-inspireret og med cocktails til 6 euro, er der ingen tvivl om, at dette er et hit.

Carrer de Torrijos, 54

https://www.instagram.com/chateletbar/

 

Til en snack eller morgenmad hele dagen har Brunch & Cake forstået det. Farverig, overdådig og på et eller andet plan alligevel praktisk. Findes på flere adresser i byen, men blandt andet i Eixample-kvarteret på Carrer d’Enric Granados, 19 http://www.cupcakesbarcelona.com/shops-brunchcake/?lang=en

 

Barcelona

 

Hvis du vil have en oplevelse med slowfood samt grøn, økologisk, rå og glutenfri mad, skal du besøge Café BlueProject. Den tilhører Blueproject Foundation, som er en kunstfond for moderne kunst med et galleri i El Born-kvarteret. Se en udstilling, spis noget godt, og nyd de smukke omgivelser. http://www.blueprojectfoundation.org/en/el-cafe-en

 

Til sidst minder Ewa om, at solen skinner 300 dage om året i Barcelona, og at hendes yndlingsmåneder i byen er april-maj og september-oktober. Lidt færre turister og lidt køligere, men vinter i Catalonien er jo alligevel altid en del varmere end i Danmark!

 


    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices