Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   3 læst

Hvis rejsemålet og aktiviteterne passer hele familien, bliver ferien selvfølgelig endnu bedre. Her har vi samlet nogle børnevenlige tips til restauranter, som åbner lidt tidligere om aftenen, legepladser at løbe rundt i og sjove ting at underholde sig med, hvis solen skulle gå i sort!

 

Middelhavsfavoritterne

 

Palma lokker altid 3,5 time væk

Den trendy, børnevenlige og gæstfrie by på ferieøen over dem alle, Mallorca. Start med at tjekke ind på et hotel med gode familieværelser, poolområde og strandbeliggenhed på Cala Major. Hotel Nixe Palace tjekker af på alle kriterierne og har tilmed tre restauranter på hotellet, aktiviteter som bordtennisbord og mulighed for at leje cykler, hvis resten af Palma virker tillokkende.

 

Park velegnet til løb

Du kan for eksempel cykle til Bosque de Bellver, den store park på højen med flere legepladser for små og store børn. Der ligger også et gammelt slot med fantastisk udsigt over hele byen og havnen. 

 

Tapas før ti

Maden i Spanien plejer at være populær hos hele familien. Det eneste, som måske ikke er så familievenligt, er tiderne. La Rosa Vermuteria på Carrer Rosa 5, midt i byen, har fattet dette og har åben fra 12 middag til midnat, så man frit kan spise tapas, når man vil. 

 

Middelhavsfavoritterne

 

Hav styr på tandstikkerne!

Et andet godt sted for børn er Lizarran på Plaza Meyor. Udvælg pinxtios og tapas, som alle sidder på tandstikkere. Når det er tid til at betale regningen, tæller du bare tandstikkerne og betaler derefter! 

 

Til havs, på land

Hvis vejret ikke lokker jer til stranden, kan I opleve livet under vandet indendørs. På det store akvarium findes alle mulige og umulige slags væsener, som bor i havet. Vær med, når de fodrer hajerne, snorkler med pilrokkerne eller hilser på alle ungerne i babyakvariet. 

 

Middelhavsfavoritterne

 

Altid nice i Nice

Den elegante og populære by på den sydfranske kyst er ikke noget klassisk familiested, men kan charmere den mest indbildske charterturist. Stranden i Nice er lidt mere stenet, end hvad en Thailandsfarer er vant til, men er udmærket at bade ved. Hvis man mere er til en pool, gør man klogt i at bo på Le Meridien, som har en aldeles udsøgt tagpool. Udsigt over det knaldblå Middelhav hører også med! Foruden poolen har hotellet også gode familieværelser, direkte adgang til stranden og tilmed spakure for forældrene, som jo også har behov for ferie!

 

Bad i fontænen!

Hvis man ikke bor på Le Meridien, men alligevel gerne vil afkøles et andet sted end på stranden, findes Promenade du Papillon, som ligger nogle kvarterer væk fra strandpromenaden. Her findes en vandpark med fontæner, som sprutter, damper og risler vand ud på jorden. Der findes også klatrestativer, og længere nede mod vandet ligger en scene, hvor blandt andet Nice jazzfestival holder til om sommeren.

 

Rul hen ad promenaden

Længst oppe på Promenad Anglais, strandpromenaden, findes også et sted, som udlejer cykler, skateboards og rollerblades. Et perfekt tilbud, hvor hele familien kan nyde promenaden, og shoppen har endda strandlegetøj og boldspil, hvis man vil gøre ophold i sandet.

 

Is helt til midnat

Ingen ferie er fuldendt uden is. Fenocchio er isboden, som kan begejstre hele familien med topkvalitet, uanset om du foretrækker de klassiske smage eller de lidt mere vovede. Hvad med en tomat- og basilikumsorbet, en is på kastanje eller øl? Men bare rolig, de har også chokolade, vanilje og jordbær, og så har de heldigvis åben helt til midnat!

 

Middelhavsfavoritterne

 

Den bedste souvenir

Og når vi nu er i gang med at snakke om søde sager: Hvis der er noget, som franskmændene er gode til, så er det at sammensætte fantastiske kreationer, som tilfredsstiller sukkerbehovet. Lac Chocolatier har chokolade i alle tænkelige former, pralinéer, vandbakkelser og chokoladekager med mange smagsvarianter og drys. De er selvfølgelig også hajer til klassisk bagværk, og du må endelig ikke gå glip af deres makroner eller undlade at tage en æske med hjem!


Nu er du klar til at pakke hele familien ned sammen med solbriller, for Middelhavet venter!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices