Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

På ferien behøver det ikke altid at være rejsen, der er målet, men selve transporten kan være sjov og lettere med vores bedste rejse-hacks både på flyet, og når du er ankommet.

 

Slut med filtrede ledninger
Ikke kun til solbriller – hvis du et ekstra etui derhjemme, så brug det til hovedtelefoner og andre opladningskabler, du skal bruge på flyet. Så er du ikke nødt til at bruge et kvarter hver gang på at vikle dem ud!

 

Pas på!
Scan dit pas og andre vigtige dokumenter, og e-mail dem til dig selv. Hvis du skulle blive berøvet eller miste dit pas, har du det stadig ved hånden.

 

Formindsk tøjet
Hvordan får du mest tøj ned i en kuffert, skal du rulle eller folde? Der er delte meninger, og begge metoder har deres fordele, men her kan du finde en teknik, der gør, at du ikke behøver at sidde på kufferten, når du skal lukke den.

 

Offline men ikke ude af kurs
Hvis du er i lande uden roaming, eller hvis du bare vil spare på batteriet, kan du downloade et offlinekort i Google Maps. Vælg det område, du vil gemme, og download det, så kan du holde styr på, hvor du er, selv uden wi-fi.  

 

Hold tæt
Hvis du nogensinde har prøvet at få shampoo eller lotion ud over halvdelen af din bagage, glemmer du det ikke. Almindelig plastfolie, du har i køkkenet, er din bedste ven, når det kommer til at pakke shampoo, cremer og parfume. Kom plast om flasken, og skru derefter proppen på – garanteret tæt!

 

Et øje på produkterne
Hvis du bare vil have en smule hår- og hudplejeprodukter med, er kontaktlinsebeholdere perfekte til formålet. De optager lidt plads og forbliver tætte.

 

Vi elsker badehætter!

Hvem bruger de badehætter, der er i hotellets badeværelse, spørger du! Smart rejsende! Brug dem som skobeskyttelse, når du pakker til din hjemrejse, så snavser du ikke dit tøj.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices