Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

London er den elskede perle, som er mange danskeres andet hjem. Den perfekte weekendrejse, som altid byder på noget nyt. Selvom de klassiske seværdigheder altid er et besøg værd, så følger her nogle tip for dig, som måske allerede har været på Madame Tussauds et par gange.

Ture udover det sædvanlige

Alternative London Tours er for dig, som vil opdage detaljer og mere nykulturelle fænomener. De tilbyder ture med fokus på street art, pubkultur eller mad, og de har tilmed ture, der foretages på cykel.

 

50 slags agurker

Hvis du besøger London i maj-september, må du endelig slå et slag forbi 40 Commercial Street og The Culpeper. Pub i stueetagen, køkken på 1. etage, værelser på 2. etage og væksthus og restaurant på taget. Om sommeren dyrkes her 13 forskellige sorter af agurk, som serveres direkte og opbevares efter alle kunstens regler til resten af året. Og midt i bedene sidder du og nyder en udsøgt cocktail, ikke så dårligt hvad?

 

Te midt i chokoladefabrikken

Hvad siger du til traditioner med et twist. Du skal naturligvis drikke afternoon tea i den britiske hovedstad, men måske med et nyt, overraskende touch? The Chesterfield Mayfair tilbyder teanretning i en blanding af Willy Wonkas verden og klassisk engelsk sweetshop. Bolsjefarvede tjenere, champagne og garanti for sukkerchok!

 

Og kaffe på toilettet

En anden lidt anderledes oplevelse, hvor kaffe møder offentligt toilet, er mere smagfuldt, end det lyder. Kaffebaren The Attendant er et ombygget victoriansk herretoilet med jernlåge og en trappe, som går direkte ned fra fortovet. Det flisebelagte rum er restaureret med originalindretningen bevaret og indgår i den nuværende virksomhed. Navnet stammer fra vagten, som sad og tog imod betaling fra trængende kunder, og i dag koster det mere, men så får du en udsøgt kop kaffe med i købet.

 

Rundtur med obligatorisk grog

Hvad er mere britisk end gin? Og hvad er mere samtidigt end håndværk og produktion i lille målestok? På London Destillery får du både og. Bare to minutter fra Tower Bridge ligger det moderne, men traditionsrige destilleri, som producerer spiritus med vækster fra Kew Gardens i det vestlige London. Tag på en guidet tur, som viser dig rundt i produktionen, naturligvis med en gin&tonic i hånden. https://londondistillery.com/

 

Spring i med bussen

Kunne du tænke dig at se de gode gamle seværdigheder, men på en ny måde, så tag på en Duck tour! En bustur, som ender med et spring ud i Themsen. Vælg mellem traditionelle seværdigheder eller en Første Verdenskrigs-tur, med halvdelen af turen på land, halvdelen på vand!

 

Biograftur med alt ekstraudstyr

Efter sådan et eventyr kan du få brug for at koble af med stil. Electric Cinema har to biografer, begge med bløde fløjlslænestole, små sideborde og naturligvis fuld bar med champagne, drinks og snacks, du kan tage med ind i salen. Kryb ind under kashmirtæppet, og nyd såvel brede som smalle film i godt selskab.

 

Lyder London nu som en helt ny mulighedernes by? Godt, så mangler du bare at booke dit næste besøg og opdage nye favoritter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices