Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 læst

Er du ved at planlægge din ferie? Perfekt! For at give dig mere tid til at nyde sommeren, har vi lige lanceret Travellink-appen!

Book flyrejser og hoteller og/eller lej biler med kun få tryk – denne praktiske rejseledsager giver dig mulighed for at skabe den perfekte ferie, når du vil, og hvor du end er.

travellink app

Download appen for at få mere tid i solen

Hvis du ikke har prøvet det endnu, skal du gå til App Store eller Google Play for at downloade appen til din iPhone- eller Android-enhed eller til din Apple Watch. Vi finder de bedste priser til dig og de mest spændende destinationer, så du får til at fokusere på det sjove.

travellink app


Planlæg og hold styr på din rejse, lige ved hånden

Denne applikation giver dig mulighed for at søge efter flyrejser efter flyselskab og rute, filtrere resultater ved hjælp af enkeltrejse, tur/retur-rejse eller flyvninger med flere stop og for at finde de nærmeste lufthavne ved hjælp af GPS. Vi har 85.050.000 verificerede anmeldelser af mere end 800.000 hoteller opført, og vi tilføjer nye hver dag, så du kan være sikker på, at vi altid vil finde det perfekte sted til din ferie.

Hos os får du de bedste priser på fly, hotel og udlejningsbiler, samt en app, der er meget intuitiv og nem at bruge. Du kan nu bestille flyrejser med blot et par klik, og autoudfyldningsfunktionen sparer dig for en masse tid, når du planlægger din rejse.

Kort sagt dækker denne app effektivt alle dine rejsebehov, og som en lille bonus vil du blive tilbudt en masse gode app-specifikke rabatter undervejs.

 Hent Travellink-appen nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices