Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

En lang flyrejse med børn er måske ikke de flestes opfattelse af ferie, men til Thailand er det altid turen værd. Vælg et aftenfly, medbring en dejlig pude, og se frem til, at tidsforskellen gør børnene mere morgentrætte end sædvanligt! Thailænderne er gæstfrie over for børn alle vegne, men her følger nogle tip til ekstra børnevenlige strande, hoteller og aktiviteter!

 

Bangtao 

Bangtao Beach er blevet ny favorit i Thailand blandt børnefamilier. Efter en lang flyrejse sætter mange pris på en kort køretur, og Bangtao ligger bare 20 minutter fra Phukets lufthavn, som du kan flyve direkte til. Stranden er 8 kilometer lang, med fint sand og lavvandet uden store bølger. Hvis I, mod forventning, skulle blive træt af dette miljø, ligger den populære kultur- og forlystelsespark Fantasea bare 10 minutter væk.

 

Arinara Bangtao Beach Resort er det perfekte hotel for hele familien med god plads til alle. Her findes en stor pool med vandrutsjebane og legeplads både ude og inde. Der tilbydes også børnepasning og spa, når forældrene skal have lidt fri.

 

Kamala Beach

Patong Beach er den velkendte og meget livlige strand i Phuket, men overfor ligger den mere rolige Kamala Beach. Her er stemningen afslappet i landsbystil med små gader og strandpromenade, som passer glimrende til barnevogne. Her er stranden også rolig og lavvandet for børn, som vil plaske frit omkring.

 

Krabi

Til Krabi kan I også flyve direkte, og derfra er der ikke langt til Ao Nang, det populære familiested på Krabi. På Ao Prah Beach lever der vilde aber, som tiltrækker tilskuere, og på Railay Beach kan lidt større børn, og naturligvis også voksne, prøve at klatre på klippevæggene. Her findes også et rigt liv i vandet, som er velegnet til snorkling eller dykning for dem, som vil ned i dybet.

 

Koh Lanta 

Klong Dao Beach på Koh Lanta er en anden familiefavorit, hvor børnene let kan finde nye venner. Det er også perfekt for dig, som vil blive lidt længere, og der findes både en svensk skole og et større sygehus. Hertil kommer det krystalklare vand og de nærliggende Phi Phi-øer og andre muligheder for paradisudflugter, så her kan I sikkert blive i en evighed.

 

Husk at medbringe dette:

 

Væske til børnene – Det er varmt og ikke altid så let at få nok væske i de små, især ikke hvis de spiser noget dårligt.

 

Myggenet/myggebalsam – Hvis I har planer om at rejse rundt og måske bo lidt mere primitivt, kan det være værd at medbringe et myggenet. Myggebalsam er også en god idé, uanset hvor man bor, når man er ude om aftenen.

 

Reflekser – Til alle i familien og til vognen, hvis I er ude på mindre veje, når det er mørkt, for trafikken har her lidt højere fart og andre regler end derhjemme!

 

Thailandsk kutyme:

 

Husk at samle hænderne og bukke, når du hilser eller takker

Hej – Sawadee ka, hvis du er kvinde

Hej – Sawadee krap, hvis du er mand. Tak – Khob khun ka, hvis du er kvinde

Tak – Khob khun krap, hvis du er mand

 

Vil du ikke gerne overraske familien med en uforglemmelig ferie? Selvfølgelig, så book med det samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices