Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Nice er den hyggelige lillesøster på den franske Riviera. Vist findes der luksus som i Cannes, men med et endnu mere afslappet miljø. Her får du fem tip til bad, mad og indkvartering uden for de klassiske turistområder.

 

Bedst – Slip for turisterne

Man er selvfølgelig selv en af dem, turisterne, men iblandt vil man jo bare falde i med de lokale under ferien. Rue Bonaparte kaldes også for ”Lille Marais” efter bohemekvarteret i Paris. Gaden ligger nogle kvarterer op fra havnen og er kendt for de små barer og restauranter. På Pinxcho får du uprætentiøs fransk mad i hyggelige omgivelser, hvor alle virker til at være et stort slæng blandt blomstrede lamper og opslagstavler på væggene.

 

Bedst – Kig på folk

Les destilleris ideales har et stort udvalg af øl, lidt atypisk for dette traditionsrige vinland. Deres udendørs servering er også velegnet til at kigge på folk. I det her kvarter hænger Nice-boerne selv ud. De byder naturligvis også på vin og dejlige kød- og osteanretninger

 

Bedst – strand uden trængsel

Bare fem minutters gang fra den store strand ligger Coco-stranden lidt klemt inde mellem klipperne. Her findes store glatte klippesten at nyde solen på, og det turkisblå hav indbyder til snorkling. Hvis du ikke har medbragt mad, findes Restaurant Coco Beach, som har været eksperter i at servere alt godt fra havet i 80 år.

 

Bedst – hipsterkaffe

At både cykler og kaffe virker til at være noget for hipsters er ikke gået franskmændenes næse forbi. På Café Cycliste kan du både få dig en vellavet kop kaffe og medbringe en ny cykel. Reservedele og tilbehør findes også i rigelige mængder. Indretningen ligner også noget fra Norden, så her kan du føle dig hjemme.

 

Bedst – Bo flot og prisvenligt

Villa Vermorel er et smukt hus fra 1800-tallet, som ligger oppe på højen ved Parc du Mont Boron. Med utroligt mosaikgulv, gamle træsenge og uovertruffen udsigt over vigen bor du kongeligt til en rimelig pris. Nyd den hjemmelavede morgenmad i haven eller på terrassen. Det eneste triste ved Villa Vermorel er at checke ud!

 

Er du parat til en forårsweekend i Nice? Oui oui!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices