Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Her kommer vores bedste prognoser for, hvilke rejsemål der bliver de hotteste destinationer i 2016. Listen er baseret på både prognoser om rejsebranchen og hvilke destinationer, der steg mest sidste år.

1# Chicago

 

chicago

De seneste år er billetpriserne til USA faldet meget. I dag er det muligt at få returbilletter direkte til New York, San Francisco og Miami for bare nogle tusinde kroner. Derfor tror vi, at flere amerikanske destinationer dukker op som hotte rejsemål i 2016. Vores bedste gæt er, at Chicago, der steg meget i 2015, fortsætter med at vokse og bliver et af de hotteste rejsemål i 2016.

#2 Rhodos (og andre charterøer)

 charter

De seneste år har vi set en stor stigning i salget af flybilletter til klassiske charterrejsemål som Kreta, Kanarieøerne og Mallorca. Det er en tendens, som vi tror vil holde i det kommende år. For at være endnu mere specifikke tror vi på Rhodos, der med sin hurtigt stigende popularitet i 2015 skiller sig ud blandt de andre charterøer.

3# Madrid

 

madrid

Spanien er et favoritland hos os nordboere, og i 2016 tror vi, at flere rejsende vælger den spanske hovedstad over andre spanske byer. Det skyldes at lavprisselskabet Iberia åbner flere direkte ruter fra Skandinavien til Madrid. Med øget tilgængelighed sejler Madrid derfor op som det tredje hotteste rejsemål i 2016.

4# Tallinn

 

tallinn

Et af de rejsemål, vi så vokse allermest i 2015, var Tallinn, hvor interessen for fly blev fordoblet. Måske skyldes det, at turister har lært Tallinn at kende via de populære krydstogter og tager flyet ved deres andet besøg. I så fald er Tallinn bestemt et af de hotteste rejsemål i 2016.

5# Poznań

poznan

Vi afslutter med det (måske) mest uventede rejsemål. Poznań kommer med på listen på grund af en tydelig tendens i flere rejser til Polen. Alle byer i Polen stiger i popularitet, og af dem er det Poznań, der er steget mest i 2015. Det er måske ikke så mærkeligt for en så smuk by med meget historie.


Det var alt for disse prognoser, håber de kan give inspiration til dig, der allerede er begyndt at overveje, hvor du skal rejse hen i 2016. Var der nogen destination vi glemte? Del eventuelt dine prognoser for 2016.

Hvis du overvejer at booke din rejse allerede i januar, starter vi hos Travellink vores januarkampagne i dag. Her kan du komme videre til kampagnesiden. God rejse i 2016!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices