Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   3 læst

Halloween lurer forude og vil snart skabe kuldegysninger over hele landet. Uhyggelige omgivelser, hjemsøgte huse og historiske steder, som får det til at løbe koldt ned ad ryggen, er bare noget af det, der venter os. Rundt omkring i verden er der steder, som vækker rædsel og skælven hos folk. Nogle vil måske sige, at det bare er myter, men andre påstår, at de er baseret på sande historier. Lad dig skræmme af nogle af de mest skrækindjagende steder i verden – hvis du altså tør

Isla de las Munecas – Dukkernes ø

Har du nogensinde overvejet at rejse til Mexico City? Så kan det være en god idé at læse det her, inden du tager af sted. Lige syd for byen ligger der nemlig en lille ø ved navn “Dukkernes ø”, som har en meget trist historie. Ifølge legenden var der en lille pige, der druknede i åen under mystiske omstændigheder, hvorefter øens dukker blev besat af hendes ånd. Lokalbefolkningen på øen siger, at de har set dukkerne bevæge hovedet og åbne øjnene, og at de har hørt dem hviske til hinanden.

isla de munecas

Hvis man nægter at tro på legenden, findes der en mere troværdig forklaring på historien. Det siges, at pigen druknede i åen, og at en vægter desperat forsøgte at redde hende. Et stykke tid efter den tragiske ulykke fandt manden en dukke, der flød i kanalen, og som sandsynligvis tilhørte den druknede pige. For at vise sin respekt for pigen, hængte han dukken op i et træ. Manden begyndte derefter at hænge flere dukker op i træerne i et forsøg på at formilde de ånder, som efter sigende havde hjemsøgt ham i lang tid efter hændelsen. Det var, som om en usynlig ond kraft havde ham i sit greb, og efter at han havde gentaget det samme ritual om og om igen i 50 år, blev manden fundet død.

isla de munecas

Det uhyggelige ved historien er, at han blev fundet på det samme sted og døde på samme måde, som pigen gjorde 50 år tidligere. Spørgsmålet er, om man tør tage hertil og se det hele med sine egne øjne … og hvilken teori man vælger at tro på.

The Stanley Hotel

Er du usikker på, hvilket hotel du skal vælge? Så skal du nok lige tænke over det en ekstra gang, inden du booker et værelse her. Det forlyder nemlig, at The Stanley Hotel i Colorado i USA er hjemsøgt. Både gæster og personale har fortalt hårrejsende historier om, hvad der foregår på hotellet. Man har hørt folk danse i hotellets balsal og lyden af en person, der har siddet og spillet smuk musik ved at af hotellets flygler, og man har oplevet genstande blive flyttet fra ét sted til et andet. Når man har forsøgt at finde en logisk årsag til de mystiske hændelser, har der aldrig været nogen fornuftig forklaring. Nogle påstår, at det er hotellets grundlægger, Freelan Stanley, som hjemsøger hotellet sammen med sin kone den dag i dag. Freelans kone var pianist, og folk mener, at det er derfor, man hører flyglet spille. Man har inviteret eksperter i paranormale hændelser til hotellet for at få undersøgt de mystiske hændelser, men der lader ikke til at være nogen, der har en tilstrækkeligt god forklaring. Ville du turde overnatte på det hjemsøgte hotel?

the stanley hotel

Pluckley Village

Hvorfor ikke bare tage til Englands mest hjemsøgte by i anledning af halloween? Her er der, ifølge mange lokale, masser af spøgelser at hænge ud med. Det er et spændende sted, hvis man er interesseret i ånder og de andre paranormale hændelser, der foregår i byen. Der findes mange historier om, hvem der spøger, og nogle af spøgelserne har endda fået navne. En kvinde, som ved et uheld satte ild til sit hus og brændte inde, hjemsøger nu byen. Det mest populære spøgelse er den skrigende mand, som siges at have været meget ulykkelig, da han døde. Ingen ved, hvor meget af det, der er sandt, men folk valfarter hertil, når det er halloween. Tør du udforske den hjemsøgte by efter at have læst det her?

pluckly village

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices