Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Top 5 Puerto Rico

Puerto Rico er en caribisk perle, som befolkningen kalder for Isla del Encanto – den fortryllede ø på dansk. Med nogle af de smukkeste strande i Caribien, et vildt skiftende tropisk terræn og en spændende historie forstår man, hvorfor Puerto Rico kaldes for netop den fortryllede ø. Der findes massevis af ting at se og foretage sig i Puerto Rico, men her kommer en liste med min top 5.  

 

– Snorkling på Culebra

Playa Zoni
Playa Zoni

Culebra er en lille ø, der hører under Puerto Rico. Du kan komme dertil med fly eller færge, men priserne er meget forskellige. Fly koster omkring 120 dollar, og færgen 4 dollar frem og tilbage. Den bedste måde at komme rundt på Culebra er at lege en golfbil eller en jeep. Øen er lille, og du kan køre hele øen rundt på en dag. Snorkling er godt ved de fleste strande, og hvis du er heldig, kan du også se skildpadder, når du snorkler.
Playa Flamenco er en strand, som stadig regnes som en af verdens ti bedste strande af forskellige hjemmesider som f.eks. Tripadvisor, CNN, Discovery Channel med flere. Sandet er lyst og blødt, og vandet er krystalklart. Jeg havde derimod en anden favoritstrand, og det var Playa Zoni, der ligger på den østlige del af Culebra. Zoni er lang og lige og har en idyllisk udsigt over Cayo Norte, Isla Culebrita og Charlotte Amelie i horisonten. Her er du mere eller mindre alene i sammenligning med Playa Flamenco, og det er dejligt og fredfyldt.

 

– Bioluminescent Bay, Vieques

Bioluminescent Bay
Bioluminescent Bay

Langs kysten på Vieques ligger verdens mest spektakulære Bioluminescent Bays. Her kan man padle i kajak, og mikroorganismer i vandet bliver selvlysende ved bevægelser, så paddeltagene trækker et spor af blåt lys, der er utroligt smukt.

 

– Se solnedgangen i Rincón

Underbara färger i Rincón
Vidunderlige farver i Rincón

Rincón ligger skjult langs vestkysten og har smukke solnedgange og kaldes uofficielt for “byen med de smukke solnedgange”. Hver aften, når solen står lavt i horisonten, lyser himlen op med en eksplosion af røde, orange og gyldne toner. Solnedgangen kan ses fra alle Rincóns strande.

– La Cueva Ventana og Playa Poza del Obispo, Arecibo

Otrolig vy från fönstergrottan "La Cueva Ventana"
Utrolig udsigt fra vinduesgrotten “La Cueva Ventana”
Playa Poza del Obispo
Playa Poza del Obispo

La Cueve Ventana oversat til vinduesgrotten på dansk er en fortryllende kalkstensgrotte, der ligger i en klippeside. Efter 10-15 minutters vandring inde i grotten, kommer man frem til det såkaldte vindue, hvor man har en enestående udsigt over naturskønne panoramaer, og man kan se ud over hele dalen.
Playa Poza del Obispo er en af de hotteste strande i Puerto Rico. Stranden er stor og omgivet af bjerge, hvor bølgerne slår højt op. Der ligger en mindre vig, hvor bjerge omkranser, hvad der ligner en pool, og her kan man bade, hvis bølgerne er for store.

 

– Old San Juan

Kyrkogården Santa María Magdalena de Pazzis ligger precis intill Castillo San Felipe del Morro och är granne med havet
Kirkegården Santa María Magdalena de Pazzis ligger lige ved Castillo San Felipe del Morro og er nabo til havet.

Brug en hel dag på at vandre rundt i Old San Juan. Her er masser af historie, hyggelige stræder og smukke farverige bygninger. Castillo San Felipe del Morro er et fort, der ligger på toppen af Old San Juan. Udsigten over havet og bugten er fantastisk, og der er masser af historie at hente her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices