Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Tag ud i Europa, og nyd alle efterårets smukke farver på smalle kanaler, høje bjerge, frodige haver eller tilgroede huse på landet. Nedenfor finder du syv smukke steder, som er fantastiske at opleve i efteråret!

 

Amsterdam

De billedskønne kanaler med husbåde bliver om muligt endnu skønnere, når de er omgivet af efterårets farver. Se Amsterdam fra vandet i en gammel, klassisk kanalbåd i træ, som desuden er el-drevet. Sejl fremad lydløst, og nyd en drink i efterårssolen!

 

Giverny

Monets hus og have ligger i Giverny ca. en times togkørsel fra Paris. En efterårsvandretur i det grønne forklarer direkte den store kunstners inspiration og de motiver, som blev hans livsværk. Haven har åbent indtil 1. november, og efter sommerens hav af turister er det også roligere, flottere og mere farverigt i efteråret.

 

Plitvice Lakes

Plitvice Lakes har været nationalpark i det nordlige Kroatien siden 1949, og 30 år senere blev den optaget på UNESCOs verdensarvsliste. På 300 kvadratkilometer findes der 16 søer, der falder sammen med vandfald og vandløb. De guidede ture rundt om søerne går fra 3 km til 20 km. Der findes også restauranter, caféer og hoteller til de, der foretrækker at vandre frit omkring og nyde den friske efterårsluft.

 

Granada

Midt i det grønne Andalusien ligger Granada og dens stolthed, paladset Alhambra. Nyd den mageløse arkitektur og haverne, der er badet i efterårets farver. Sørg for at købe indgangsbilletter til Alhambra i forvejen, så du kan tilbringe mere tid i Granadas hyggelige stræder og mindre tid på at stå i kø!

 

Comosøen

Comosøen er en af verdens smukkeste steder, uanset årstiden, men at se de multifarvede trækroner spejle sig i vandet er noget helt særligt. Tag en vandretur i naturen, eller bo som en filmstjerne på nogle af hotelterrasserne langs strandkanten. Eller hvorfor ikke begge dele – på Villa Serbelloni fra 1850 har både Churchill og Clark Gable nydt udsigten!

 

Snowdonia i Nordwales

På bredden af Conway-floden, som snor sig igennem det nordlige Wales, ligger der et lille hus, hvis navn vi ikke har tænkt os at prøve at udtale: Tu Hwnt i’r Bont. Det blev opført i 1480’erne som et rådhus og rummer nu en tesalon til alle, der ønsker fornemmelsen af tv-serien “Hjem til gården” og ægte britisk eftermiddagstradition. Huset er omgivet af vedbend og efterårsbuske, så det kan ses på lang afstand!

 

Kirkjufell

Kirkjufell er det 463 meter høje, billedskønne bjerg på Islands vestkyst, som er blevet kendt fra tv-serien Game of Thrones. Uanset om du har medbragt mobilkamera eller et helt arsenal af kameragrej med zoom og stativ, kan du snildt bruge en hel dag på at forevige bjerget og de flotte vandfald fra alle vinkler. Mellem september og april er der en god chance for at se nordlys, og vil du en tur op på bjerget, kan det også sagtens lade sig gøre. Vi anbefaler dog kraftigt en guide på turen!

 

Er du klar til at møde efteråret med hele paletten? Bestil din farvestrålende rejse med det samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices