Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Det bliver stadigt mere populært at tage på ferie for at dyrke sin favoritaktivitet og vende hjem både udhvilet og i bedre form. Så hvorfor ikke udskifte sol og strand eller shoppingferie med løb, golf, surfing eller ridning. Her følger fem forskellige tip til aktive ferier, du sent vil glemme.

 

1. Cykling <3 Italien = sandt!

Med hjælp af lidt fantasi og opdagelseslyst kan du sammensætte din helt egen aktive ferie. Hvis du nu kan lide at cykle, og hvem kan ikke det, og du også synes om Italien, kan du nyde de smukke omgivelser og den fantastiske mad. Du kan for eksempel bo her (Hotel Isola Verde) leje cykel her (Garda Bike Shop) og finde en rute, som passer til din dagsform, her (bikermap.net). Bagefter kan du spise middag her, (Madonna Delle Vittorie) men det er selvfølgelig en smagssag, for nogen har det svært med terrasser og udsigt over Gardasøen. 

 

2. Ferie med sving i

Hvis du vil forbedre din svingteknik i ferien, findes der to baner, der rangerer blandt verdens smukkeste og bedste. Pine Valley Golf Course i New Jersey ligger en halv times kørsel udenfor Philadelphia på den amerikanske østkyst. Her mangler hverken vand eller bunkere, da banen er anlagt på mange småøer. Med to og en halv time til New York er det nemt at kombinere golfsving med shopping på 5th Avenue!

 

Hvis du ikke vil rejse over Atlanten for at få vandhasarder, ligger Royal County Down Golf Course i Nordirland også højt på listen over verdens bedste baner. Den er opført i 1889 og ligger i de utrolige omgivelser, som skulle have inspireret CS Lewis til at skrive Narnia-bøgerne. Banen er over 20 km lang, så ifør dig dine mest behagelige golfsko på, og tag på heldagstur.

 

3. Yoga surfe spise sove

Det bliver stadigt mere populært at kombinere forskellige træningsformer for at forbedre sin præstation, styrke udholdenheden og få pulsen i vejret. Surfing og yoga, lyder det som en vinderkombination? Det er det, især nær man kan vække kroppen med yoga i solopgangen på et tag med havudsigt og siden strække de trætte surfing-muskler ud efter en dag i bølgerne. På Surf Star i Agadir i Marokko er det præcist det, du gør, på præcist det niveau, du er på, veteran eller rookie, for både yoga og surfing findes på alle niveauer. Der tilbydes også oliemassage og orientalsk hammam-bad i nærheden til endnu mere afslapning.

 

4. Maksimer træningen på Mallis

Hvis du er til alle mulige former for træning, kan du sætte kurs mod Mallorca, nærmere bestemt hotel Robinson Club Cala Serena. Her findes alt lige fra natur til at løbe og cykle i, tennis- og golfbaner, gruppetræning og vandsport. I deres Wellfit Oasis findes yoga, spa, badstue og mulighed for en masse skønne behandlinger for trætte muskler. Med tre restauranter og flere barer er der heller intet til hinder for at tage en drink på taget med havudsigt.

 

5. Galoperende frihed!

Ferie på hesteryg er en drøm for mange. Oplev det smukke Skagen i Nordjylland, hvor det er tilladt at ride på stranden året rundt! Indloger dig på en klassisk dansk gård med stråtækt tag og bindingsværk, og tilbring dagene på de islandske hestes stabile ryg. Gården har egen gårdbutik, der sælger grøntsager og andet af egen avl, som der selvfølgelig tilberedes god mad på til gæsterne.

 

Vil du for en gangs skyld gerne vende hjem fra ferien i bedre form? Book dit næste eventyr nu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices