Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Som Jerry Seinfeldt en gang har sagt: ”people are the worst”, og netop i et fly kan man til tider føle, at der er noget om sagen. Medrejsende kan gøre flyveturen til noget af en prøvelse, men hvad er værst? Vi har opstillet køn tilfælde, og hvis du føler dig lidt skyldig i nogen af dem, skal du tage dig sammen.

 

1. Bagagehyldetossen

Rejser indebærer masser af ventetid og kødannelse. Netop derfor burde det være alle folks pligt at sørge for at være så smidige som muligt, når det er muligt. Ikke alle virker til at have forstået dette, når de flyver, så tillad os at præsentere Bagagehyldetossen. Denne person går om bord på flyet med en lang hale af folk bag sig, finder sin plads, og så starter problemet. Op med tasken, og så må jeg vist tage jakken af, åh nej jeg havde vist telefonen i jakkelommen, eller var det i tasken? Stop lige her, for det der går slet ikke an. Organiser dig bedre, inden du går om bord, for tro mig, du har haft tid nok til det i boarding-køen. Gå hurtigt ind i flyet, vær vis på, at række 25 komme efter række 20, stå til siden, og læg senere dine ting ind i bagagerummet, sæt dig ned. Slap af.

 

2. Sæt i, og kobl fra

Det er desværre ikke alle, som er klar over, hvilke lyde de udsender i det offentlige rum. Værnet mod snorken, endeløse samtaler om den seneste slankekur hos familien Kardashian og billige hovedtelefoner med dødsmetal for fuldt drøn er ørepropper. Eller lyddæmpende hovedtelefoner. Din egen lydatmosfære i flyet vil gøre rejsen omtrent 1000 % mere behagelig.

 

3. Hørte jeg fri bar?

Det er tid til mad, og fri bar, men det er ikke alle, som kan håndtere dette. Nu skal det meget lille bord udnyttes maksimalt, og du ser, at det der glas med tomatjuice, og hvorfor skal man i det hele taget servere den slags i et fly, nærmer sig dine hvide sommerbukser. Skal man have regntøj på i flyet, eller hvad?

 

4. A eller B

Der findes to slags mennesker, vindue eller gang. Man skal have så meget selverkendelse, at man ved, hvad man gør, når man vælger plads. Skal man hilse på vennerne i en anden række, op i bagagehylden hvert kvarter, har man hyperaktiv blære – så sid dog ved gangen!

 

5. Få den opdragende forælder frem i dig

Børn er fremtiden, vores håb, vores glæde i livet, men de kan også være forfærdeligt irriterende i indesluttede rum. Der findes tilfælde, hvor du måske skal glemme alt om den frie opdragelse og fortælle dit afkom, at man faktisk ikke må sparke i ryggen, skrige, spile spil uden hovedtelefoner eller løbe 100 meter hæk i midtergangen. Basta.

 

6. Snilde og smag – også i luften

Der findes desværre stadig personer inden for servicefaget, som må stå model til ubehøvlet opførsel. Vist har du betalt, til tider en hel del, for en siddeplads på det her fly, og personalet er til for at yde dig service. Men det er et sted, hvor man må give og tage. Man skal hjælpes ad, og det er ingen skandale, at netop din yndlingswhisky ikke serveres gratis i 10.000 meters højde. Lidt pli vil faktisk være på sin plads. Tænk på, at netop dette kabinepersonale måske kan redde dit stakkels liv, hvis der sker noget. Drik budgetwhisky, og opfør dig ordentligt.

 

Er vi nu blevet enige om, hvordan man opfører sig i flyet? Godt, så kan du booke din næste drømmerejse med det samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices