Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Ferie er lig med afslapning, nye spændende steder, men også uforudsete hændelser og kultursammenstød. Gør dig klar til den bedst mulige rejse med vores fem bedste tip til en vellykket ferie.

 

1. Ekstra energi i lommen

Man kan roligt sige, at rejselivet er blevet forandret med smartphone, kort, anbefalinger og kameraer, som er med overalt – hvad gjorde vi uden mobilen på ferien? Men glem ikke, at et stort forbrug kræver masser af batteri. Brug en powerbank, så du ikke står uden batteri, lige når du skal finde den bedste iskiosk eller tage et uforglemmeligt billede af solnedgangen. Og husk adapteren til opladning!

 

2. Sæt i, og kobl fra

Man kan desværre ikke gardere sig mod alt på rejsen. Grædende børn i flyet, papirstynde vægge på hotellet eller snorkende rejseselskab – løsningen på alle dine lydproblemer staves ørepropper!

 

3. Offline, men aldrig frakoblet

Benyt dig af mobilens offlinefunktioner, når du er i luften eller i lande udenfor Europa, hvor datatrafik er dyrere end hele ferien. Download offlinekort i Google Maps, serier, film og podcasts på forhånd, så hele rejsen er sikret!

 

4. Tag modgang med fattet ro

Undersøg, hvilke forsikringer du har inkluderet i din indboforsikring eller på dit betalingskort. Det kan være rart at vide, hvilken ret til erstatning du har i forbindelse med forsinkelser, sygdom eller tyveri, inden du rejser, så du slipper for ekstra bekymringer.

 

5. Undervurder ikke en god gammel håndskreven note

Vi er vant til at stole helt på vores mobil, men til tider kan det faktiskt være godt med analoge metoder og nedfælde ting på et helt almindeligt papirark, hvis mobilen skulle blive væk eller holde op med at fungere i varmen eller kræve opladning. Kan du for eksempel nummeret på dit rejsebureau eller dine pårørende derhjemme udenad? Skriv det ned: nummeret på dit forsikringsselskab, nummeret til spærring af dine kort og tilmed dit pasnummer, hvis der skulle bliver brug for at spærre det.

 

Nu er du rejseklar og mangler bare at booke næste ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices