Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Bangkok skyline

Bangkok er en by, der siges at skabe en vis afhængighed. Har man én gang oplevet duften fra madboderne, mødt den venlige lokalbefolkning og gjort fund på natmarkedet, er det svært ikke at komme tilbage. Her får du en kort introduktion til alt, hvad den mangefacetterede by har at tilbyde.

Overnatning

Vil du bo lidt mere ydmygt, så der er flere penge til shoppingturene? Så tjek ind på det bæredygtige vandrehjem, The Yard, som er bygget af genbrugte containere i Ari-området. For 400 kr. pr. overnatning får du dit eget værelse med balkon og rig mulighed for at møde nye mennesker i den fælles have. Hele The Yard er bygget på en grundtanke om bæredygtighed, og alle ressourcer som vand og elektricitet bruges effektivt. Velkommen til din thailandske familie – away from home – som personalet udtrykker det.

Med sloganet “arrive as a guest, leave as a friend” får du en helt særlig form for hjemmefølelse på The Cabochon Hotel. Hotellet er inspireret af den gamle koloniale arkitektur og blev opført i 2012, og intet er overladt til tilfældighederne. Ud over de udsøgte værelser har hotellet både restaurant, tesalon og swimmingpool på taget. Stryg de hvide linnedklæder, og tjek ind i en svunden æra af elegance og forfængelighed.

Aktiviteter

Om ikke linnedklæder så kan du finde stort set alt andet på weekendmarkedet ChatuchakMo Chit BTS Skytrain-stationen. Det har 27 forskellige afdelinger med i alt 8.000 forhandlere af alt mellem himmel og jord, fra tøj og sko til køkkengrej, porcelæn, kæledyr og mad.

chatuchak

Restauranter

Hvad angår mad, kunne du så være frisk på en cykeltur i Bangkok? Med Grasshopper Adventures kører I sammen en tur på fire timer og besøger de bedste madboder på byens stræder og markeder. Og så får du samtidig en stor portion viden om Bangkoks historie!

bangkok street food

Er du mere til stillesiddende madoplevelser, kan du besøge kroen 80/20, som er en af de mest interessante restauranter i Bangkok netop nu. Som navnet antyder, er 80 % af råvarerne og inspirationen hentet lokalt, mens de resterende 20 % er hentet fra andre dele af verden. Køkkenchefen har blandt andet en fortid på forskellige restauranter i Toronto.

Har du lyst til at tage smagsoplevelserne med hjem, kan du tage et madlavningskursus med i bagagen. I Issaya Cooking Studio lærer stjernekokken Ian Kittichai dig, hvordan du tilbereder moderne udgaver af en række af de traditionelle retter, som han serverer på sin restaurant Issaya Siamese Club. Madlavningsstudiet, der til forveksling ligner noget fra et professionelt madprogram fra tv, ligger desuden i stueetagen af den luksuriøse butiksarkade Central Embassy. Vinduesshopping koster heldigvis ikke noget.

Barer

Afslut dagen med en velrystet cocktail i udsøgte omgivelser. Rabbit Hole er lige så godt skjult som et hul i jorden. Bag den anonyme trædør gemmer der sig en trendy bar på tre etager. Her er det ikke bartendere, men mixologer, der ryster dine cocktails på et bagtæppe af eksklusive flasker. I weekenden er samtlige etager fyldt til randen med hippe Bangkok-indbyggere – et sted, man gerne vil ses.

mojitos bangkok

Vil du hellere have udsigt og et skud populærkultur til din drink, er Sky Bar på hotel Lebua stedet for dig. Denne tagterrasse, som er kendt fra filmen “The hangover II”, er populær blandt både de lokale og turister. Ifør dig et par behagelige sko, for her er ingen siddepladser, og nyd den tropiske nat og Bangkoks oplyste skyline.

Vi håber, at du også er klar til at blive smittet af Bangkoks dufte, smagsoplevelser og gæstfrihed – din direkte flyvning er kun nogle få klik væk! Book din rejse nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices