Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Der er meget at se og lave i den grønne ø’s hovedstad. Vi har lavet en liste med vores ni bedste tips til et besøg i Dublin!

DUBLIN_Kilmainham Gaol

1) Kilmainham Gaol

For historieelskeren er et besøg i det tidligere fængsel et must. Bygningen er nu et museum med guidede rundture og udstillinger med tilknytning til dens spændende historie.

DUBLIN_whiskey

2) Irish Whiskey Museum

Rejs tilbage i tiden, og oplev historien om den irske whiskeys oprindelse og vej mod berømmelse i det hypermoderne og interaktive museum.

DUBLIN_park

3) National Botanic Gardens

En oase i byen – og det er helt gratis! Afsæt et par timer til at gå rundt i det 19,5 hektar store område, og nyd blomsterpragten, skulpturerne, drivhusene og 20.000 forskellige planter.

DUBLIN_guinness

4) The Guinness Storehouse

Et besøg i Dublin uden at lære landets største eksport at kende er næsten umuligt. Tag på en rundtur i det syv etager høje udstillingsområde, og afslut med en øl med en af Dublins bedste udsigter.

DUBLIN_Oscar Wild statue

5) Selfie med Oscar Wild

I Merrion Square kan litteraturinteresserede tage en selfie med en af Irlands største litterære personer. Der står nemlig en statue af Oscar Wilde.

DUBLIN_Colorful Chalk Lined Up Ready For Art

6) Project Arts Centre

Dublins bedst bevarede hemmelighed? Project Arts Centre er Irlands førende center for samtidskunst med teater, musik, kunst og dans.

DUBLIN_St Stephens Green

7) St. Stephens Green

Dublins mest centrale park rummer både statuer, grønne områder, gangstier og en kunstig sø. Hvis vejret tillader det, er parken det perfekte sted til en picnic eller frokost mellem shoppingturene.

DUBLIN_national gallery

8) National Gallery

Irlands førende kunstmuseum slog dørene op allerede i 1864 og rummer mere end 14.000 genstande – heraf 2.500 malerier fra 1300- til 1900-tallet. Entré til museet er gratis.

DUBLIN_guidedtour

9) Gratis guidad tur

Dublin skal opleves og opdages til fods! Flere gange om dagen afholdes der gratis rundture med lokale guider, som du giver drikkepenge i forhold til, hvor meget du sætter pris på turen.

Fristet til et besøg i Dublin? Book din rejse her!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices