Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   < 1 læst

Hvem drømmer ikke om at tilbringe nogle af feriedagene på en paradisstrand? I Frankrig behøver man ikke at rejse langt for at finde det, man søger. Her kommer fem tips til strande – uanset om du ønsker ro og fred, smukke omgivelser eller vandsport!

Plage de Palombaggia på Korsika – den glitrende strand

Vi begynder med Plage de Palombaggia – Korsikas bedst kendte strand. Dens hvide sand, turkise vand og røde klipper med smukke pinjetræer gør stranden til et sandt paradis!

strand frankrig

Falaise d’Aval i Étretat i Normandiet – eventyrlige strand

Denne strand er kendt for sine imponerende klipper, Étretat, og er et meget populært turistmål. Hvis det er naturen, der trækker, anbefaler vi, at du tager dertil om foråret eller om efteråret.

strand frankrig

Ladies Beach i Noirmoutier i Vendée – stranden for hele familien

Du kan ikke tage til Noirmoutier uden dyppe tæerne på Ladies Beach. Nyd den smukke mole og rækkerne af mimoser. Hvis du kommer hertil med familien, er der aktiviteter for enhver smag.

strand frankrig

Plage de Crozon-Morgat i Finistère – stranden for den aktive

Plage de Crozon-Morgat ligger længst nede i Douarnenez-bugten. Elsker du at surfe eller ro i kano? Der er alt, hvad sportselskeren kan begære, og helt sikkert noget, der passer til dig!

strand frankrig

Calenque d’En-Vau i Cassis – den hemmelighedsfulde strand

På den smukke kyst i Provence, finder du Calenque D’En-Vau i Cassis, som du kan komme til i båd eller til fods. De høje klipper og det turkise vand vil hurtigt få dig til at glemme, hvor hårdt det var at komme dertil. Det er derfor, den kaldes hemmelighedernes strand …

strand frankrig

Tjek de billigste fly til Frankrig lige nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices