Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

En eftermiddag i skyggen med brisen fra havet og en god bog, lyder det som afslapning for dig? Benyt lejligheden til at komme tilbage fra din ferie med ny viden, ny inspiration eller måske med en klassiker i din bagage. Her er vores bedste bogtips til sommeren!

 

 

Resten af dagen, Kazuo Ishiguro

Den bedste måde til at blive involveret i debatten om årets Nobelpris i litteratur er at holde øje med den forrige. Kazuo Ishiguro, svær at udtale, let at holde af. Hans seneste roman “Den begravede kæmpe” udkom i 2015 og var Ishiguros første bog i 10 år. Et eventyr i 500-tallets England med fantasy-elementer og en fortabt søn. Hans to succeser, som også er filmatiseret, “Resten af dagen” og “Never Let Me Go”, er to andre lækkerier at slappe af på liggestolen med.

 

Mit år som nomade, Emil Sergel

Freelancejournalist Emil Sergel gjorde, hvad mange drømmer om, han solgte alt, købte en autocamper og tog ud i verden i et år. Med denne bagsidetekst er det svært ikke at blive nysgerrig. Et år, hvor han udfordrede sine grænser og kørte sin første ultramaraton, hængte ud med en bushpilot i den indonesiske jungle og formåede at tjene et par hundrede tusind kroner på nogle få uger efter at have besluttet ikke at arbejde så meget.

 

Och bilen går bra? Niklas Källner

Er du en af dem, der undgår cocktailparties eller ikke tager elevatoren på arbejdet for at undgå den mulige pinlige tavshed? Frygt ikke mere, dette er din bibel om emnet smalltalk! Niklas Källner, journalist kendt fra Skavlan, hvor han stiller alle mulige og umulige spørgsmål til folk på gaden i deres vante element. Her giver han praktiske tips, anekdoter og interviews med andre eksperter om emnet.

 

Stolthed og fordom, Jane Austen
Ingen ferie uden klassikere og ingen klassikere uden Jane Austen. Stolthed og fordom har det hele – umulig kærlighed, familie, der blander sig i dit liv, klasseforskelle og komplicerede forviklinger. Helt enkelt indbegrebet af en sommerferie.

 

Genkend 250 dyr og planter, Björn Bergenholtz

Sæt hinanden på prøve i familien ved at lære noget nyt i ferien. Benyt lejligheden til at blive ekspert i svampe, fugle, blomster og sommerfugle. Måske har du klaret smalltalk-problemet for resten af dit liv med din nye viden?!

 

Nu er det bare at finde ud af, hvor det er det bedste sted at læse – hent inspiration i vores rejseguider her på bloggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices