Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

shutterstock_483831370 Saharun, Dugi Otok

1) Saharun, Dugi Otok

På Dugi Island ligger der en fantastisk sandstrand. Den en kilometer lange strand kan sammenlignes med de kridhvide strande og det krystalklare vand, der normalt findes i den caribiske ø-verden. Trods sin lidt mindre størrelse er der sjældent trængsel – end ikke om aftenen, hvor de populære strandfester løber af stabelen.

shutterstock_386259619 Uvala Lapad, Dubrovnik

2) Uvala Lapad, Dubrovnik

Det er nemt at komme til Utvala Lapad. Den velbesøgte strand ligger to kilometer fra Dubrovniks gamle bydel. Stranden prydes af klassiske solstole og parasoller, samtidig med at den kun ligger et stenkast fra et væld af restauranter og barer. Her tilbydes også gratis wifi til dem, der vil holde sig opdateret i ferien.

shutterstock_532114321 palmizana hvar island

3) Palmizana, Hvar Town

Med sit krystalklare vand og sine grønne omgivelser er Palmizana stedet for dem, der søger lidt ekstra. Byen Hvar tilbyder også et stort udvalg af skaldyr og er kendt for sine smukt udsmykkede gotiske paladser. Hvis du søger afsondrethed, kan vi anbefale en tur med færgen til Sveti Klement. Den ubeboede ø tilbyder et ubegrænset antal steder at udforske og er desuden helt fri for biltrafik.

shutterstock_19566193 Zlatni rat beach, Brac

4) Zlatni rat beach, Brac

Fra Split kan man tage båden til øen Brac og denne exceptionelle strand. Med sin unikke form tiltrækker den masser af besøgende, og den er ifølge mange en af Kroatiens absolut smukkeste strande. Hvis du kan lide vindsurfing, er der ypperlige muligheder for at teste dine kundskaber her.

shutterstock_300691811 Sunj Bay, Lopud Island

5) Sunj Bay, Lopud Island

Sol og bad-dyrker og lidt af en eventyrer? Så er Sunj Bay stedet! Her kan man kun komme med færge fra Dubrovnik og en cirka to kilometer lang gåtur. Da den flotte strand har lavt vand, er den særligt velegnet til børnefamilier.

shutterstock_116337859 Solaris Beach Resort, Sibenik

6) Solaris Beach Resort, Sibenik

Den genuine strand tilbyder en mængde aktiviteter for hele familien. Her er det nemt at parkere autocamperen eller campingvognen. Ved siden af Solaris beach findes både swimmingpool og et vandland fyldt med spændende attraktioner.

shutterstock_298142798 makarska

7) Markarska rivieran

Markarska riviera lokker med kilometerlange strande og krystalklart vand. Omgivet af smukke pinjetræer og høje bjerge får de besøgende garanti for minder, der vil være svære at glemme. Her findes også et stort udbud af vandsport. I byen Markarska kan man gå langs strandpromenaden eller nyde lækker mad på en af de hyggelige restauranter, som byen tilbyder.

shutterstock_470494046 Banje, Dubrovnik

8) Banje, Dubrovnik

Et stenkast fra Dubrovniks gamle bydel ligger stranden Banje. Her findes alt, hvad der er behov for til en hel dag på stranden: solstole, strandbar og et stort udbud af aktiviteter for alle aldersklasser. Her skimtes Dubrovniks bymur og måske en eller anden kendis – for dem der er bekendt med byens lokale celebrities.

Book din rejse her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices