Travelblog Travellink icon
Travelblog Travellink
  •   2 læst

Det er blevet mere og mere populært for skandinaver at tilbringe deres ferie på krydstogt i Middelhavet. En perfekt måde til at se mange forskellige steder uden at skulle pakke og flytte sig selv. Skibene varierer mildest talt i størrelse og stil, kanalbåde, sejlbåde eller krydstogtskibe med “all inclusive”!

 Øhop med stil i Grækenland

 Udskift rygsækstilen med en smuk seng og ø-hop i det græske øhav på et krydstogtskib. De fleste rejser starter fra Athen og har tid til at besøge mange perler på en uge, herunder et par stop i det tyrkiske øhav. Bad på den vulkanske ø Milos, se udgravningerne fra bronzealderen på Ios og dyp tæerne på de hvide strande i Cesme ud for Tyrkiets kyst. Er du interesseret i mad og vin, er der krydstogter, der stopper ved olivenlunde på Kreta og vinmuseum på Samos til smagning og rundvisning.

Grækenland

I sejlbåd på Adriaterhavet  

Hvis rebene på et velferniseret dæk lokker mere end en flydende forlystelsespark, bør du kaste dig ud i et sejlturskrydstogt i stedet. Drop de tunge motorer og hjælp med at hejse de 42 sejl langs Amalfi-kysten, omkring Korsika eller langs den kroatiske kyst. De fleste sejlkrydstogter har plads til omkring 200 gæster og er perfekt for dem, der ønsker en lidt roligere ferie. Her vil du ikke have klatrevægge og karaoke-barer, men kan nyde udsigten fra masten eller hænge ud i nogle af de små pools på dækket i stedet.

Adriaterhavet

Kanalkrydstogt i Bordeaux  

Bordeaux består ikke kun af vinmarker og fine producenter, landskabet består også af et netværk af floder og kanaler, perfekt til en mere adstadig krydstogtstil. På en uge kan du glide med stil på en kanalbåd og opleve al gastronomi i området. Foruden alle vinhusene ligger Cognac i nærheden, og i Libourne er en kaviarproduktion værd at besøge, som er langt fra vores kaviar på glas. Hvis du er interesseret i slotte, som husede de gamle konger og franske filosoffer, vil disse egne være noget for dig.
bordeaux

All inclusive på Rivieraen

Hvis du vil fokusere på livet om bord, findes der skibe, der har aktiviteter, der varer en hel uge, så du ikke behøver forlade dækket. Fra Barcelona går flere skibe, som rummer op til 3500 passagerer, der bor og bliver underholdt i 15 etager. Disse skibe er ideelle til en ferie hvor alle i familien ønsker at gøre forskellige ting. Der er børneklubber for forskellige aldersgrupper, som kan indtage klatrevæggen, skøjtebanen eller swimmingpoolen med surfbølger. For mor og far er der selvfølgelig en lang shoppinggade, spa, yogaklasser og kasino. Ruterne går normalt langs rivieraen og forbi den italienske kyst, før de ender i Spanien igen. Selvfølgelig kan du også forlade skibet og foretage udflugter på land, men med 15 restauranter og et spabad om bord, hvem har så brug for at afmønstre?

Rivieraen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

footer logo
Oprettet med til dig
Consent choices